Blog

Kan du forestille dig det her?

photo-1521241697111-a00acc5bedb2

Hvis jeg beder dig om at forestille dig at du bider i en citron, kan du så det?

Jeg beder dig ikke om at SE det for dig, men bare om at forestille dig at du bider i en citron. Hvor levende det føles for dig, betyder ikke noget. Om du kan smage eller dufte citronen, betyder ikke noget. Men kan du forestille dig at du står med en citron, og så bider du i den?

Hvis jeg beder dig om at huske en begivenhed i dit liv, kan du så det?

Hvis jeg f.eks. beder dig huske et dyr eller et menneske der betyd…

Read more…

Det er NEMT at slukke for hovedet!

expand

"Jeg kan ikke meditere" eller "jeg kan ikke slukke for hovedet", hører jeg tit. Men ved du hvad? Det faktisk er nemmere end de fleste tror!

Monroe Sound Science er en lydteknologi der lidt forsimplet sagt får din hjerne i de rette svingninger til det du gerne vil: Meditation, afspænding, søvn og koncentration. Og endda dybe bevidsthedsrejser, hvis du er til dét. Det er selvfølgelig forskellige frekvenser der understøtter de forskellige tilstande. 

I Monroe Instituttets app, Expand, ligger adsk…

Read more…

Bevidsthed som fællesnævner

Alt hvad jeg arbejder med, handler dybest set om bevidsthed. Men bevidsthed er et ord med flere betydninger, og der er flere veje til større, højere, dybere bevidsthed. Her skriver jeg om bevidsthed som den fællesnævner der binder alt sammen i min multipassionerede verden.

Read more…

Derfor er jeg hooked på Hemi-Sync

I 1997 døde min far, 56 år gammel af kræft. Jeg var 25, og det var en voldsomt stor sorg for mig. Men det satte også noget i gang som jeg ikke ville have været foruden. Jeg var ved hans side da han døde, og jeg havde en stærk oplevelse af at det der lå tilbage i sengen da han havde åndet ud, det var bare et hylster. Han var tydeligvis, for mig, taget et andet sted hen, og jeg ville vide hvor.  

Jeg havde et halvt års tid forinden haft nogle andre særlige oplevelser, hvor jeg bl.a. uden at vide …

Read more…