Kan du forestille dig det her?

photo-1521241697111-a00acc5bedb2

Hvis jeg beder dig om at forestille dig at du bider i en citron, kan du så det?

Jeg beder dig ikke om at SE det for dig, men bare om at forestille dig at du bider i en citron. Hvor levende det føles for dig, betyder ikke noget. Om du kan smage eller dufte citronen, betyder ikke noget. Men kan du forestille dig at du står med en citron, og så bider du i den?

Hvis jeg beder dig om at huske en begivenhed i dit liv, kan du så det?

Hvis jeg f.eks. beder dig huske et dyr eller et menneske der betyder noget for dig, kan du så genkalde dig det dyr eller menneske på en eller anden måde?

Hvis svaret er ja, så har du alle forudsætninger for at lære at få afdødekontakt, få kontakt til ikkefysiske hjælpere eller ligefrem "udforske Efterlivet", som (næsten) er titlen på den workshop Bruce Moen lærte mig at give videre før han selv forlod den fysiske virkelighed i 2017.

Du skal ikke kunne "se billeder", være visuelt anlagt eller have andre særlige forudsætninger. Hvis du kan huske noget eller forestille dig noget, er det rigeligt.

Bruce selv "så" sjældent noget, selv om det lyder sådan når man læser hans bøger. Det kan du bl.a. høre i det interview jeg lavede med ham i 2010, og som du finder her:

Workshoppen kan du læse mere om her: Hvad sker der efter døden? Udforsk Efterlivet

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar