Hvad sker der efter døden?

Udforsk Efterlivet

hvad-sker-der-efter-doeden
 • Vil du også have dit helt eget bevis for at vi lever videre efter den fysiske død?
 • Drømmer du om at ændre dine overbevisninger til viden?
 • Ville du ønske at du kunne kommunikere med afdøde?
 • Længes du efter at finde svar på “livets store spørgsmål”?
 • Er du træt af at opsøge andre for at få adgang til svar du ikke selv synes du har?

På denne workshop lærer du en praktisk anvendelig metode udviklet af en mand som gik vejen selv – uden at være “født med særlige evner”. Bruce Moen udviklede en række nemme redskaber som du kan bruge til at arbejde med alle niveauer af din spirituelle og personlige udvikling. 

Jeg, Anja Lysholm, er din underviser på denne workshop som Bruce har undervist og certificeret mig i at afholde (Bruce selv døde i 2017).

Jeg vil lære dig

 • at få kontakt til åndelige hjælpere
 • at kommunikere med afdøde
 • at bruge dine ikkefysiske sanser
 • at hjælpe fastlåste sjæle videre og derigennem få større viden om Efterlivet

Udtalelser

 • Anja Lysholm

  “Jeg kunne virkelig, ud af den blå luft, komme med en lang række kendsgerninger om en vildtfremmed persons afdøde ekskæreste. Jeg mente selv det var vrøvlet skrabsammen, men hun var målløs, fordi det passede præcist med ham, hans sygdomsbillede, de rødternede duge i hans forældres restaurant, etc. Det samme galdt en anden person, der beskrev min far meget præcist.”

 • Anja Lysholm

  “Meget tilfreds med denne oplevelse og tak alle sammen for at dele disse to dage sammen!!!”

 • Anja Lysholm

  “Smuk gruppe. Jeg takker Anja og Davide for den vidunderlige oplevelse. Så snart jeg kommer mig over det følelsesmæssige chok, vil jeg dele hvad jeg oplevede.”

 • Anja Lysholm

  “Mange tak til Anja og Davide for at have guidet og oversat kurset. Som jeg sagde fredag aften, sparede jeg en tur til Virginia! Tak til dem der var fysisk til stede, og også dem der i den usynlige verden vejledte os i disse dage!”

 • Anja Lysholm

  “Smuk oplevelse. Tak til Anja for hendes undervisning og til Davide for at have arrangeret og oversat og til alle der var til stede i enhver form, for at gøre denne udveksling af erfaring mulig!”

 • Anja Lysholm

  “Et rigtig vigtigt kursus og en utrolig metode - nem og vanskelig på samme tid - der giver dig mulighed for at besøge fjerntliggende eller mere introspektive områder, og helt sikkert en metode der hjælper alle til at foretage unikke rejser.”

Hvor og hvornår?

Næste workshop er endnu ikke planlagt - skriv dig på interesselisten længere oppe, og få besked når den er i kalenderen. Skal jeg holde den hos dig, så læs om at arrangere en workshop her.

Ankomst og tjek-ind fra kl. 8.30 lørdag til kaffe/te, og så starter undervisningen kl. 9.00

Undervisning begge dage kl. 9-18

Workshoppen foregår på dansk.

Pris

Senest holdt jeg workshoppen på Emmaus i Haslev med fuld forplejning og overnatning i eneværelse med eget bad og toilet. Der var prisen 3.700 kr.

Det var for:

 • 2 dages workshop 
 • 1 overnatning i eneværelse med eget bad og toilet
 • Aftensmad lørdag
 • Aftenkaffe/te med sødt lørdag
 • Morgenmad søndag
 • Formiddagskaffe/te med frugt lørdag og søndag
 • Frokost lørdag og søndag
 • Eftermiddagskaffe/te med kage lørdag og med boller søndag

Emmaus tager et tillæg for vegansk kost og glutenfri kost. 

Uden overnatning var prisen for workshop med fuld forplejning (obligatorisk) 3.300 kr.

Skal jeg holde den næste workshop hos dig, så læs om at arrangere en workshop her. Jeg kan (naturligvis) godt holde den uden overnatning, men der skal være nogen der står for forplejningen. 

 

Om Emmaus

Emmaus ligger på Højskolevej 9, 4690 Haslev - et kvarters gang fra Haslev station. 

Det er et levende sted med mange aktiviteter, gamle (højskole)traditioner og klassisk dansk køkken. De er også et galleri med meget spændende kunst og en skøn kunstbutik.

Vi skal være i lokalet Himmelrummet øverst oppe.

Se mere information om stedet på deres egen hjemmeside her: Emmaus

140917-9

Hvem er din underviser?

Jeg hedder Anja Lysholm og er født i 1972. I ’97 mistede jeg min far, og det tændte en nysgerrighed i mig efter at vide hvad der sker når vi dør. Den nysgerrighed tog mig på mit livs rejse i bevidsthed – en rejse jeg fortsat er på.  

I dag underviser jeg i Danmark og udlandet folk i hvordan de kan udforske Efterlivet og finde deres egne svar på hvad der sker når vi dør, og jeg holder workshops med guidede ture ind i ændrede bevidsthedstilstande, hvor der er mulighed for at finde svar på alle livets store spørgsmål.

Jeg bor i et skønt bofællesskab på landet ved den smukke Førslev gl. mølle. Ro, kærlighed, glæde, sanselighed og bevidsthed er nøgleord i mit liv. Jeg elsker at fordybe mig i livets mysterier, og det er mit kald at formidle redskaber til den fordybelse og åbning.

I 2013 blev jeg uddannet på The Monroe Institute i USA, grundlagt af den berømte ud af kroppen-rejsende Robert Monroe, og i 2017 blev jeg certificeret af Bruce Moen i at holde hans Exploring the Afterlife workshop. 

Jeg er p.t. under uddannelse til Enneagram Practitioner.

Ofte stillede spørgsmål - og svar

Jeg bryder mig ikke om Hemi-Sync, så kurset er ikke noget for mig

Vi bruger ikke Hemi-Sync på dette kursus. 

Jeg kan ikke visualisere, så jeg kan nok ikke finde ud af det

Medmindre du er diagnosticeret med aphantasia, tør jeg godt garantere dig at du godt kan - i hvert fald i den grad det er nødvendigt for at være med her. Hvis du er i stand til at forestille dig noget eller bare huske noget (!), så har du den eneste evne du behøver for at deltage.

Jeg kan ikke engelsk

Det behøver du heller ikke - det hele foregår på dansk!

Jeg har et andet spørgsmål ...

Så er du meget velkommen til at skrive det til mig på anja@uforklarbar.dk :-)