Udforskning af bevidsthed | Exploring Consciousness

Lyt. Slap af. Oplev.

 

 

Få adgang til hele dig, og få svar på dine "livets store spørgsmål"

 • Er du nysgerrig efter at udforske og rejse i din bevidsthed?
 • Er du interesseret i at finde dine egne svar frem for at skulle tro på de svar andre har fundet?
 • Vil du opleve hurtigt og nemt at komme i en ændret bevidsthedstilstand uden at skulle bruge årevis på at meditere, og uden at skulle indtage bevidsthedsudvidende substanser?
 • Vil du have et redskab til at heale dig selv og andre?
 • Kunne du tænke dig at lære teknikker til at få ud af kroppen-oplevelser?

Og ville det heller ikke være så tosset for dig at opleve "bivirkningerne":

 • mindre stress?
 • bedre overblik over dit liv?
 • en styrket intuition?
 • dyb, dyb afslapning?
 • bedre søvn?
 • stærkere kontakt til dine egne indre ressourcer?

Så er denne workshop noget for dig

I løbet af de to dage workshoppen varer, kommer vi igennem øvelser hvor du

 • lærer at komme i en tilstand hvor din krop sover, men dit sind er vågent og aktivt. En ”grundtilstand” der bruges som afsæt til at udforske andre bevidsthedstilstande og energisystemer
 • lærer at komme i en udvidet bevidsthedstilstand hvor du har adgang til en dybere viden i dig selv som ligger uden for din normale vågne tilstand
 • får kontakt til det man kan kalde dit højere selv, din indre visdom, din dybere bevidsthed
 • får lejlighed til at slippe gammel frygt og overbevisninger der hindrer dig i at opnå det du ønsker.
 • lærer nogle af Robert Monroes teknikker til at få ud af kroppen-oplevelser
 • får mulighed for at få svar på dine "livets store spørgsmål"

Du får også simple værktøjer til at

 • mærke og forstærke dit eget naturlige energifelt
 • slippe distraherende tanker og følelser
 • huske bedre
 • få jordforbindelse
 • finde en hurtig løsning på et problem eller svar på et spørgsmål
 • finde ro og balance i en enkelt vejrtrækning

Du vil komme til at lære hurtige genveje til disse bevidsthedstilstande så du ikke behøver at lytte til Hemi-Sync for at opnå dem.


Exploring Consciousness - a self-empowerment workshop

Næste workshop: Den 28. og 29. september 2024

Workshoppen bliver her afholdt i Holitropias smukke kursusbygning, Førslev Mølle

Inspirationscenter Polynesien

Førslev Mølle ligger på Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev. Bus 440R, som kører mellem Ringsted st. og Haslev st., holder en kilometer derfra.

(Skal jeg holde en workshop hos dig, så læs om at arrangere en workshop her.)

Hvad er Hemi-Sync?

Hemi-Sync® er en forkortelse af ”hemisfærisk synkronisering”. Det er et lydsystem der bruges til at afbalancere aktiviteten i højre og venstre hjernehalvdel og bringe dig i den bevidsthedstilstand du ønsker. Det er en blid, men effektiv metode og en nem genvej til noget som ellers kan tage årevis at lære. Du skal ikke gøre andet end at lytte. Jeg forklarer det nærmere i videoen her.


Hvordan foregår en Hemi-Sync-workshop?

Øvelserne høres liggende (på behagelige madrasser) i behagelige hovedtelefoner. Før hver øvelse får du en introduktion til øvelsen, hvad formålet er med den, og hvad du kan forvente. Efter øvelsen får du lidt tid til at skrive ned hvad du oplevede (eller ikke oplevede, hvilket er lige så vigtigt) undervejs, og vi taler kort i gruppen om hvordan den forløb. Vi holder flere pauser undervejs hvor du jo også har mulighed for at tale med ligesindede, nemlig dine rare meddeltagere. En god bonus ved sådan en workshop. 

Workshoppen foregår på dansk, men de øvelser vi lytter til undervejs, og det skriftlige materiale du får, er på engelsk. Hvis du er i tvivl om om du vil kunne forstå øvelserne, kan du få tilsendt 3 prøve-øvelser ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her.

For workshops afholdt på i Inspirationscenter Polynesien er rammen 2 dage fra kl. 9 til kl. 18. Nedenstående er  den stramme tidsplan, så regn ikke med at vi slutter før kl. 18, medmindre I er et meget lidt snakkende hold. ;-) Ofte opstår der spændende snakke undervejs som er vigtige at give plads til.

LØRDAG

8.30-9 ANKOMST
9:00 Præsentationsrunde og intro
9:40 1. Hemi-Sync-øvelse
11:05 2. Hemi-Sync-øvelse
12:30 Praktisk øvelse
13:00 FROKOST
14:05 3. Hemi-Sync-øvelse
15:20 EFTERMIDDAGSKAFFE
15:35 4. Hemi-Sync-øvelse
16.55 Opsummering
17:20 Grounding

SØNDAG
9:00 Intro til dagen
9:15 5. Hemi-Sync-øvelse
10:35 6. Hemi-Sync-øvelse
12:15 Praktisk øvelse
12:45 FROKOST
13.45 Teori
14:05 7. Hemi-Sync-øvelse
15:15 EFTERMIDDAGSKAFFE
15:30 8. Hemi-Sync-øvelse
16:40 Overblik, afrunding og grounding
17:30 Tak for denne gang

Der er maks. 7 deltagere på holdet i Førslev Mølle, men andre steder kan der deltage op til 8.

Efter workshoppen får du tilsendt et par øvelser du kan træne videre med derhjemme.

Pris

Prisen er 3.500 kr. for 2 dages workshop fra 9-18. Der er 7 pladser denne gang.

Kaffe, te, vand og snacks er inkl. i kursusprisen. Maden sørger du selv for, og der er et fuldt udstyret køkken med køleskab, kogeplader og mikrobølogeovn, og der er gode indkøbsmuligheder i Haslev 5 km væk. 

Overnatning er ikke en del af denne workshop, men kommer du langvejs fra, er der mulighed for at tilkøbe overnatning enten i selve kursuslokalet på din madras (potentielt med de 5 andre kursister hvis alle vil overnatte) eller i deleværelse i Hytten lige ved siden af med udsigt over markerne. Her er ikke toilet og bad, men der er adgang til det i kursusbygningen. Det er uden forplejning. Sig til hvis du ønsker en af de muligheder. Der er også den mulighed at du booker et eneværelse med morgenmad på Emmaus i Haslev.


 • Anja Lysholm

  “Workshoppen var en intens weekend med både dyb indre ro og indsigt i mig selv. Det er flere måneder siden og virkningen i form af stressreduktion og bedre søvn er permanent. Jeg er taknemmelig for at være blevet introduceret til denne meditationsform og skal helt klart på workshop igen!”

  Deltager

 • Anja Lysholm

  “Jeg skriver for at fortælle, hvor glad jeg var for at være med på din workshop. Det var fantastisk oplevelse for mig. Jeg har næsten dagligt hørt enten F10 eller F12 og det har været fantastisk. Jeg har ikke haft så mange oplevelser med billeder osv. når jeg høre lydene, men jeg syntes at mit almindelige liv, med arbejde, venner og familie går bare meget bedre. Problemer – jeg har haft i mange år syntes nærmest forsvinde af sig selv og det liv jeg har ønsket mig, syntes at folde sig ud for mig. Endnu en gang tak for en stor oplevelse.”

  Deltager

 • Anja Lysholm


  Jeg deltog på en Hemi-Sync-weekend hos Anja Lysholm i Korsør, og det var jeg meget meget glad for. Weekenden var velstruktureret og havde et højt fagligt niveau, og strukturen var så logisk at jeg langsomt men sikkert kunne gå dybere og dybere i bevidsthedens lag, og samtidig var der en ramme af varme og godhed, der gjorde at jeg kunne mærke jeg havde plads og ro, og at jeg kunne udforske mine indre verdener. Jeg følte mig tryg ved at Anja kunne svare på mine spørgsmål og hjælpe mig igennem mine forskellige oplevelser og reaktioner på en rolig og harmonisk måde - og jeg kunne også mærke at hun ikke havde nogle religioner, hun gerne ville sælge mig, og det kunne jeg rigtig godt lide. Jeg følte der var plads til lige netop det som vi hver især mødte i vores indre verdener, og til os som mennesker... samtidig med at der var en klar struktur, høj faglighed og et klart formål.

  Jeg synes det var en spændende weekend, og min egen oplevelse var at øvelserne gradvist hjalp mig igennem blokeringer og hjalp mig til at lære min indre verden at kende så jeg blev i stand til at være så åben og klar at jeg kunne opleve ting jeg troede var langt udenfor min rækkevidde... Det føltes også som meget konkrete resultater og ikke bare smukke fantasi-oplevelser, fordi jeg med det samme kunne mærke klare følelsesmæssige, fysiske og mentale effekter.

  Her efter kurset føler jeg mig 'opgraderet', jeg har meget mere spirituel selvtillid og føler en indre viden og klarhed som jeg ikke har oplevet før, og jeg kan mærke der er sket et skift i min energi. Jeg bruger også med glæde teknikkerne fra kurset til at finde ro og klarhed i hverdagen, og det er blevet noget lettere for mig at spænde af og være tilstede i nuet. Jeg føler mig også meget mere selvsikker og har tillid til min indre styrke.”

  Deltager

 • Anja Lysholm

  “Man læser så tit, på bagsiden af bøger og på diverse kursussider, at “det her vil ændre dit liv!”, og jeg tager altid den slags med et gran salt. Men nu er der gået en måneds tid, siden jeg var på workshop med Hemi-sync, og jeg kan lige så godt sige det, som det er; de to dage med mærkelige lyde i ørerne har faktisk ændret mit liv. I hvert fald blev det for mig startskuddet til et helt nyt forhold til både mig selv og – store ord, jeg ved det – Gud, som stadig udvikler sig dag for dag. Og jeg tror aldrig, mit liv bliver helt det samme igen. Og gudskelov for det.”

  Journalist

 • Anja Lysholm


  Jeg var på et weekendkursus hos Anja i Hemi-Sync d. 6 og 7 dec. 2014, som jeg varmhjertet kan anbefale. Jeg meldte mig på kurset fordi Cellebiologen og forfatteren Bruce Lipton anbefaler Hemi-Sync som middel til at slippe ubevidste reaktionsmønstre.

  Ud over gode og lærerige oplevelser på selve kurset, har det givet mig nogle rigtig gode redskaber fremover. Anjas beskrivelser af de forskellige niveauer man kan nå gennem meditation, var en stor aha-oplevelse for mig.

  Under kurset blev jeg desuden opmærksom på hvorfor jeg indimellem får migræne. Jeg fandt ud af at jeg indimellem spænder nogle muskler inde i hovedet som jeg gennem lydpåvirkningen fik hjælp til at slippe.

  Tusind tak for dit arrangement og varme personlighed, Anja!”

  Deltager

 • Anja Lysholm

  “Det herlige ved denne meditationsform er, at den henvender sig til alle, der har en interesse i at få dykket ned i alle de kræfter, der ligger udenfor vores fysiske grænser. Ingen forudsætninger er påkrævet. Metoden er videnskabeligt funderet og fuldstændig blottet for hippie-huffy-fluffy tilbøjeligheder eller (ny)religiøse indpakninger, hvilket er særdeles befriende. Ved hjælp af den diskrete støj, man bliver påvirket med i sine hovedtelefoner, er det som om man skyder genvej til den dybe meditation, hvor indsigterne ret ubesværet står i kø. Selv har jeg arbejdet med meditationen i mange afskygninger gennem flere årtier, og jeg må medgive, at selv garvede “jeg ved bedst selv” som mig, fik mig en positiv overraskelse over, hvor effektivt og let tilgængeligt et system det er. Mine varmeste anbefalinger til Anja og Hemi-Sync.”

  Deltager

 • Anja Lysholm

  “Jeg var på denne workshop sidste gang, og kan varmt anbefale den! Hemi-Sync er en fantastisk metode til nemt og blidt at opnå ændrede bevidsthedstilstande og komme i kontakt med vores egen indre visdom og guidning. Og Anja er en klar, varm og rolig underviser, der får en til at kunne slappe helt af og åbne sig op for dyb indre ro og indsigt.”

  Psykoterapeut og mindfulness-instruktør

 • Anja Lysholm

  “Jeg var på workshoppen i Aarhus den 19.-20.10. Det var ganske fantastisk. Det er helt fantastisk så meget energi jeg har fået efterfølgende! Og så giver det bare også så meget at høre HemiSync cd’er. Et godt supplement til den proces jeg i forvejen var i. Jeg kan varmt anbefale, og Anja Lysholm er en rigtig god underviser. Strålende!”

  Kinesiolog

 • Anja Lysholm

  “Jeg blev positivt overrasket over hvor dybt et lag jeg nåede i mig selv. Mange tak for et dejligt givende og fantastisk godt kursus.”

  Deltager

 • Anja Lysholm


  Min nakke faldt på plads. Sådan føltes det i hvert fald. Jeg kørte galt for 12 år siden og fik der piskesmæld. Spændingerne i min lænd blev mindre.

  Sidst på søndagen mærkede og følte jeg tydeligt at jeg slet ikke skulle være bange for at jeg ikke kunde finde ud af og hjælpe mennesker, og jeg altid havde det rigtige svar, når jeg skulle bruge det. Jeg havde den viden jeg skulle bruge.

  Jeg fik et tydeligt bevis på, at jeg skal ud og fortælle min historie, for at hjælpe andre mennesker, så de kan spejle sig i mig, blive inspireret.

  Det var fantastisk at mærke hvad hemi-sync øvelserne gjorde ved mig og høre hvad de andre oplevede.”

  Deltager

 • Anja Lysholm

  “Anja er en meget nærværende underviser og det er tydeligt, at hun har arbejdet med HemiSync i mange år. Hun besidder den autoritet, der skal til for at føle sig tryg i forløbet og evner at skabe tryghed i gruppen af mennesker, der stort set ikke kender hinanden på forhånd.
  Metoden er forbavsende virkningsfuld! Jeg elsker historien om de buddhistiske munke, som kommer til Monroe Instituttet i USA og må konstatere, at det, de har brugt 30 år på at opnå i bevidsthedstræning, kan man opnå på meget kort tid med Hemi Sync!
  Absolut anbefalelsesværdig.”

 • Anja Lysholm

  “Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente og valgte derfor bare at vente og se. Håbede derfor "bare" på en spændende weekend med en god underviser og nogle rare kursister og alle 3 dele blev indfriet.
  Jeg var en smule usikker på, om jeg skulle bruge en masse energi på, at ligge og oversætte til dansk hvad der blev sagt og om jeg kunne forstå det. Derfor var det rigtig dejligt at du inden hver øvelse, forberedte os på, hvad der ville blive sagt.
  Det var rart at komme væk fra den daglige trummerums. Jeg føler mig stadig lidt "høj" på den gode måde.
  Du har en fin måde at undervise på, rolig og tillidsvækkende.”

 • Anja Lysholm

  “Du er en skøn underviser. Især kan jeg godt lide dine grundige oplæg, og at du samtidig er god til 'at tie stille' og give plads til at vi (jeg) kan tænke og mærke efter. Jeg føler mig set og hørt og ført blidt og sikkert gennem workshoppen.”

Hvem er denne her workshop for?

Hvis du er nysgerrig og har et åbent sind, kan du være med. Der er ingen dogmer du skal acceptere, og ingen særlige leveregler du bliver bedt om at praktisere. Det eneste du vil blive bedt om at overveje, er muligheden for at ”du er mere end din fysiske krop”. Hvad du så lægger i det, er helt op til dig.

I det hele taget kan man sige om denne workshop at det hele er op til dig. Jeg kommer ikke til at tolke på dine oplevelser (eller evt. ikke-oplevelser) undervejs. Jeg hverken kan eller vil. Vi kommer efter hver øvelse til at dele (dem der har lyst, og jeg vil opfordre til at man gør det) det vi har oplevet, fordi det at sætte ord på hjælper en til at reflektere bedre. Men vi skaber et rum med respekt for hinandens individuelle oplevelser, og det betyder at hvor fristende det end måtte være, så analyserer vi ikke det de andre har oplevet. Man får mulighed for at granske videre selv i de efterfølgende øvelser. Dette er din rejse, og jeg kan være din hjælper med praktiske tips og råd.

Der er ikke noget farligt ved denne workshop, men alligevel vil jeg gøre opmærksom på at jeg ikke er terapeut, så når du tilmelder dig, går jeg ud fra at du har et psykisk stabilt afsæt og er i stand til at håndtere de ting der måtte dukke op i dig undervejs. Du har selvfølgelig min støtte og vejledning, og jeg har også terapeuter jeg kan henvise til hvis det skulle blive nødvendigt (det har jeg aldrig været ude for), men jeg arbejder ikke terapeutisk under workshoppen. Når det er sagt, vil jeg tilføje at jeg ikke har oplevet at der er dukket ting op undervejs som deltagerne ikke har ønsket. Højst positive ting de ikke havde forventet.

Hvad betyder det at udforske sin bevidsthed?

Robert Monroe fortæller her i et gammelt klip om at udforske sin bevidsthed på instituttets 6-dages grundkursus Gateway Voyage som denne weekendworkshop svarer til de 2 første dage af. Lad ikke videoen give dig forventninger*, men i stedet en forsmag på hvad det er vi mere end kradser i overfladen af her.


*Lidt om forventninger

Mange der finder frem til denne workshop, har læst Bruce Moens bøger og ved at det var ved hjælp af Hemi-Sync han fik hul igennem til sin udvidede bevidsthed og til Efterlivet. Denne workshop handler dog ikke om kontakt til afdøde. Den handler heller ikke specifikt om at få ud af kroppen-oplevelser (omend der er en enkelt øvelse i de teknikker) selv om det var sådan nogle der fik Robert Monroe i gang med at udforske sin bevidsthed og udvikle Hemi-Sync. I det hele taget er det en rigtig god ide at lægge alle forventninger på hylden, da de ellers kan spærre for det netop du har brug for at opleve – eller ikke opleve. Det kan du læse et indlæg om her: Spænd ikke ben for dine sanser.

Du skal selvfølgelig vide at det er mulighederne når man bruger Hemi-Sync, men du skal heller ikke lade dig afskrække hvis du slet ikke har lyst til at opleve den slags. Du får en række værktøjer og bestemmer selv hvad du vil bruge dem til.

Hvad siger tidligere deltagere om kurset?

140917-9

Hvem er din underviser?

Jeg hedder Anja Lysholm og er født i 1972. I ’97 mistede jeg min far, og det tændte en nysgerrighed i mig efter at vide hvad der sker når vi dør. Den nysgerrighed tog mig på mit livs rejse i bevidsthed – en rejse jeg fortsat er på.  

I dag underviser jeg i Danmark og udlandet folk i hvordan de kan udforske Efterlivet og finde deres egne svar på hvad der sker når vi dør, og jeg holder workshops med guidede ture ind i ændrede bevidsthedstilstande, hvor der er mulighed for at finde svar på alle livets store spørgsmål.

Jeg bor i et skønt bofællesskab på landet ved den smukke Førslev gl. mølle. Ro, kærlighed, glæde, sanselighed og bevidsthed er nøgleord i mit liv. Jeg elsker at fordybe mig i livets mysterier, og det er mit kald at formidle redskaber til den fordybelse og åbning.

I 2013 blev jeg uddannet på The Monroe Institute i USA, grundlagt af den berømte ud af kroppen-rejsende Robert Monroe, og i 2017 blev jeg certificeret af Bruce Moen i at holde hans Exploring the Afterlife workshop. 

Jeg er uddannet Enneagram Practitioner og fortsætter nysgerrigt min rejse dybt ind i Enneagrammet som øger min indsigt i mig selv og andre mennesker.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad kræves der af forkundskaber? Jeg kan ikke meditere. Kan jeg godt være med alligevel?

Der kræves ingen forkundskaber - udover at du kan engelsk. Du behøver ingen særlige evner eller erfaringer udi meditation eller lignende. Overhovedet! Tværtimod. 

Jeg har mediteret i årevis - kan jeg få noget ud af din workshop?

Ja! De øvelser vi laver her, er en mere aktiv og formålsdrevet form for meditation end du måske er vant til. Og du vil måske nå dybere lag end du plejer. 

Minder det om Silva-metoden?

Der er visse elementer der ligner, men fokus er ikke det samme. I Silva-metoden taler man også om hjernebølger og om at gå i alpha- og theta-tilstand, man bruger lyd, man bruger at tælle, og man indkoder nogle forskellige mentale ankre man kan bruge i sin hverdag til at løse problemer, sove bedre, nå sine mål osv. Sådan nogle ting får du også under Hemi-Sync-øvelserne, men det er ikke mentaltræning der er det primære fokus på denne workshop. 

Er det her en workshop du selv har udviklet, Anja?

Nej, det er Monroe-instituttets officielle Excursion Workshop, også kaldet Exploring Consciousness, og de har certificeret mig i at holde den.

Jeg har ikke råd - er der andre muligheder?

Har du selv mulighed for at lægge lokaler til en workshop (det kan evt. være i dit private hjem)? På den måde kan det muligvis gøres billigere hvis du har brug for det. Læs her hvordan du kan arrangere en workshop

 

Stadig i tvivl?

Skriv til mig med dine spørgsmål

Kontakt mig her