Afdødekontakt

Vil du gerne i kontakt med en du har mistet? ❤ Jeg kan hjælpe dig.

Med mit onlinekursus kan du selv få kontakt. Du er ikke afhængig af at opsøge andre der kan gøre det for dig.

Obs! I videoen taler jeg om et par pdf'er og en guidet meditation. Jeg har siden opgraderet materialet til et rigtigt onlinekursus:

Læs alt om onlinekurset her! - fås lige nu helt ned til 650 kr.❤️


Jeg hedder Anja Lysholm, og jeg har en mission.

Missionen er at afmystificere afdødekontakt. Jeg synes der er alt for stor mystik omkring kontakt til efterlivet, når det burde være en ret naturlig del af livet. Efterlivet og livet efter døden er i virkeligheden misvisende termer. Der er kun livet, og den del af livet der er ånd, er ikke "efter" det fysiske liv, men rettere "under".

At kontakte og kommunikere med nogle der ikke længere (eller for tiden) har en fysisk krop, bør i mine øjne ikke behandles med større ærefrygt (eller nogen anden form for frygt) end at kommunikere med fysisk levende mennesker. 

På samme måde som du ikke er bange for at ringe et fysisk levende menneske op via en telefon, behøver du ikke være bange for at "ringe op" til en afdød eller have en helt anden respekt omkring det. Det kan godt være "telefonen ikke bliver taget", eller der er knas på linjen, men ringe op, det kan og må du altid.

Hvordan kommer jeg i kontakt med en afdød?

Du kan faktisk selv, og min erfaring er at den kontakt vi selv får, er langt stærkere end den vi får ved at konsultere et medie. Jeg kan lære dig det på to måder som du kan se her (nedenunder kan du fortsat læse om mine egne erfaringer med og holdninger til afdødekontakt, og du kan se mine svar på ofte stillede spørgsmål)

Hvad er afdødekontakt?

Afdødekontakt er det at være i forbindelse med et menneske eller dyr der engang har levet i en fysisk krop her på jorden. At man ikke længere har projiceret et stykke af sin bevidsthed ned i en fysisk krop, betyder ikke at man ikke længere har en bevidsthed, og derfor er det stadig muligt at være i kontakt.

Er det svært at få kontakt til en afdød?

Både og. For nogle er det virkelig let. De ser og kommunikerer med afdøde lige så let som med fysisk levende mennesker. Men det er de færreste for hvem det er  ligetil.

Andre har trænet sig op til det på kurser og er blevet virkelig dygtige gennem øvelse. 

Nogle oplever nem kontakt med dem de personligt har kendt, men har ikke kontakt med fremmede afdøde.

Men på spørgsmålet om om det er nemt, kan jeg svare: Ja, det er det. Det er så nemt at det sværeste er at tro på at du virkelig gør det. Og dét gør det - tja - svært. For det er ofte meget subtilt, og det er som sagt for de færreste lige så tydelig en kontakt som kontakten med fysisk levende mennesker.

Kan man få kontakt til en afdød hvis vedkommende er genfødt?

Du kan sagtens få kontakt til en der er blevet født igen. Det kan lyde mærkeligt, men hvis du tænker på at vi altid er ånd, også når en del af os er projiceret ned i en fysisk krop, så vil du altid kunne få kontakt til den del der er ånd. Energimæssigt er der ikke noget der forsvinder, så den personlighed der levede engang, vil stadig eksistere på et andet plan. Det er ikke personligheden i sig selv der genfødes, men et andet aspekt af ånden som har den personligheds erfaringer til rådighed. Læs evt. mere om det i Bruce Moens bøger.

Kan man få kontakt til en afdød der talte et andet sprog?

Ja. Sprog er ikke afgørende, for der foregår alligevel en "oversættelse" via vores ikkefysiske sanser. 

Skal man specielt egnet for at kunne få kontakt til afdøde?

Nej, det skal man ikke. Jo, nogle synes at være naturtalenter, men sådan er det også med klaverspil. :-) Vi kan alle lære det - også os det ikke sådan lige falder naturligt.

Skal der gå noget tid fra vedkommende er død, til man kan få kontakt?

Det skal der ikke. Man kan godt komme ud for at der er en periode hvor man ikke kan, men så vil man (ellers kan man spørge) få besked af sin ikkefysiske hjælper (sådan en arbejder man nemlig med, i hvert fald hvis man bruger min metode) om at vedkommende lige nu ikke er tilgængelig - og måske hvorfor. Jeg plejer at sammenligne det med at man altid kan ringe op til nogens telefon, men nogle gange kan de af en eller anden grund ikke komme til telefonen. Men det har ikke noget med tid at gøre, nødvendigvis.

Jeg er i tvivl om om jeg selv vil kunne få kontakt til en afdød

Det kan jeg virkelig godt forstå! Tvivlen er en kæmpe ting hos de fleste. Og for nogle af os er det altså også lige noget der skal læres. Det kommer ikke nødvendigvis til os helt uden træning. Vi skal lære at tage et helt nyt sæt sanser (nemlig vores ikkefysiske sanser) i brug først, og der er meget der kan spille ind som modstand. Det er alt sammen noget jeg går i dybden med i mit onlinekursus i selv at få kontakt til en afdød.

Jeg har hørt at man ikke kan eller må tage kontakt til en navngiven afdød - er det rigtigt?

Næh, du kan bare "ringe op". :-) Det har jeg engang lavet en video om som du kan se her. (Bemærk at jeg omtaler et kursus med Bruce Moen - det kursus afholder jeg selv nu (da Bruce døde i 2017), og du kan læse mere om det her)

Hvordan ved man at man har kontakt med afdøde?

Man beder den afdøde om at vise en eller fortælle en noget man umuligt kunne have kendt til uden at have kommunikeret med vedkommende.

Kan man bede om tegn fra afdøde?

Du kan prøve at bede om et bestemt tegn fra afdøde i form af sommerfugle, fjer eller lignende. Pas på med at bede om noget der er så præcist at det nærmest er usandsynligt. Dermed ikke sagt at du ikke kan forsøge, men der er ingen grund til at gøre det svært for den afdøde. At sige f.eks. "jeg tror kun på at du er her, hvis uret i køkkenet falder ned og går i 8 dele", er alt for besværligt og specifikt. Ikke at det ikke kan lade sig gøre, men når du har med afdødekontakt at gøre, er en høj grad af lethed og tillid gavnlig.

Er der garanti for kontakt til en afdød?

Nej. Jeg kan lige så lidt garantere dig at du kan få kontakt til en afdød som jeg kan garantere dig at du kan få kontakt til et fysisk levende menneske. Desværre.

Hvad er din egen erfaring med afdødekontakt, Anja?

Jeg mistede min far i 1997, og siden var der flere medier/clairvoyante der fortalte mig at han "var omkring mig". Det var jo rart at vide, men ... det gik ikke sådan rigtig ind - som en viden hos mig - selv om de kunne fortælle ting de ikke ellers kunne vide.

Først da jeg på en af Bruce Moens workshops i 2010 spontant kom i kontakt med ham selv under en af øvelserne, mærkede jeg det for alvor og forstod det. Den oplevelse af selv at få kontakt har jeg længe gerne villet give videre, og det er derfor jeg har lavet et onlinekursus til det formål.

Jeg har på Bruce Moens workshops også prøvet at få kontakt til andres familiemedlemmer - derfor ved jeg at det er nemt. Men jeg vil langt hellere lære dig at gøre det selv end at tage kontakt for dig – det mener jeg er meget mere værdifuldt. Det var først da jeg oplevede at få kontakt med min far selv, at jeg virkelig troede på det og mærkede helt inde i hjertet at han var der.

Med min onlinekursus i afdødekontakt kan du få kontakt hjemme hos dig selv - altså uanset om du bor i Esbjerg, på Fyn, i Frederikssund, Horsens, Jylland, København, Midtjylland, Nordjylland, Nordsjælland, Næstved, Odense, Roskilde, Sjælland, Slagelse, Silkeborg, Sønderjylland, Vejle, eller hvor du bor. Du er ikke afhængig af at opsøge andre der kan gøre det for dig.

Du behøver ikke en uddannelse i afdødekontakt

Hvis du vil beskæftige dig professionelt med afdødekontakt, så er du selvfølgelig nødt til at dygtiggøre dig, og her kan en uddannelse være en rigtig god ide. Men er du kun interesseret i selv at få kontakt med en du kendte da vedkommende var i live, så er det måske en anden vej du skal gå - f.eks. mit onlinekursus.

Det lyder jo nemt. Hvad er det så der gør det svært?

Det gør tvivlen. Bruce Moen plejer at sige at "det er så nemt at det sværeste er at tro på at du faktisk gør det".

Den eneste måde at komme tvivlen til livs på er at øve dig og bede om beviser hver gang du tager kontakt (øv dig evt. på nogle du slet ikke kender, da beviserne så vil være stærkere). Nogle gange vil du ikke være i tvivl, men hvis du er, så bed den afdøde om at vise dig eller fortælle dig noget du umuligt kunne kende til uden faktisk at have talt med dem. Får du bagefter oplysningen verificeret, er der noget der tyder på at du faktisk har haft kontakt. Jo flere af den slags beviser, desto mindre tvivl.

Det er også noget jeg guider dig til i mit onlinekursus - som du også kan bruge hvis du synes det er svært selv at fastholde dit fokus i ovenstående øvelse. Når min stemme guider dig, kan du bedre slappe af og flyde med end når du skal huske hvordan du har læst at man kan gøre.

Er det ikke farligt?

Nej. Det er kærlig kommunikation med mennesker du er tæt på. Som med alt andet her i livet er det selvfølgelig fornuftigt at sætte sig ind i forholdene når du er på fremmed grund, men det er ikke mere farligt end det er ufarligt. At nogle har haft skræmmende oplevelser med spøgelser el.lign. betyder ikke at det er farligt at beskæftige sig med. Det betyder bare at nogle blev bange for noget de ikke vidste hvad var, eller ikke vidste hvordan de skulle håndtere.

Kan du huske første gang du var alene hjemme som barn og blev bange for noget i mørket - men da din mor tændte lyset, viste det sig at der ikke var noget at være bange for? Lidt sådan kan det opleves, det her med at kontakte det ikkefysiske. Frygt og uvidenhed kan farve vores oplevelser negativt.

Det er min overbevisning. Har du en anden erfaring, og siger din mavefornemmelse dig noget andet, skal du selvfølgelig lytte til den.

Var der noget du ikke fandt svar på her?

Tak for dit spørgsmål - jeg vender tilbage så snart jeg kan.