Det er NEMT at slukke for hovedet!

expand

"Jeg kan ikke meditere" eller "jeg kan ikke slukke for hovedet", hører jeg tit. Men ved du hvad? Det faktisk er nemmere end de fleste tror!

Monroe Sound Science er en lydteknologi der lidt forsimplet sagt får din hjerne i de rette svingninger til det du gerne vil: Meditation, afspænding, søvn og koncentration. Og endda dybe bevidsthedsrejser, hvis du er til dét. Det er selvfølgelig forskellige frekvenser der understøtter de forskellige tilstande. 

I Monroe Instituttets app, Expand, ligger adskillige lydfiler, både iklædt musik og guidet meditation, og jeg kan varmt anbefale dig at prøve - det er ganske gratis:

Installer Expand til iPhone/iPad her

Installer Expand til Android her

Der er også en betalt version hvor du får adgang til endnu mere, men du kan rigtig meget med den gratis.

Jeg har selv et par meditationer på appen, da jeg jo er uddannet på instituttet, selv laver guidede meditationer og derfor blev spurgt om jeg ville bidrage. Hvis du vil høre dem, kan du finde (og her er vi i den dybe afdeling) "Meeting more of yourself" (skrevet og indtalt af mig) og (i den lettere afdeling) Peaceful Heart (skrevet af mig, indtalt af Paul Citarella).

Der ligger også denne her - skrevet og indtalt af mig: 

Den danske udgave kan du høre her:

Er du interesseret i at gå endnu dybere end du kan via en app, så kom med på en af mine workshops her.

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment