-Gateway Voyage Banner

Robert Monroes banebrydende kursus i udforskning af den menneskelige bevidsthed. Tag på dit livs rejse. Find ud af hvem du er, og hvad der er muligt.

Gateway Voyage – en rejse gennem porten til din bevidsthed

BEMÆRK: Eventuelle rabatter og rabatkoder til uforklarbar.dk gælder ikke denne workshop da den er med en ekstern underviser.

Gateway Voyage er et transformerende kursus som vil fremskynde din evne til at komme længere, dybere og hurtigere ind (ud?) i forskellige dimensioner af din bevidsthed.

Ved hjælp af lydteknologien Hemi-Sync bliver du guidet via dybe bevidsthedstilstande til erkendelsen af at du er langt mere end din fysiske krop.

Oplev hvor kraftfuldt hjernebølgetræning virker på bevidsthed, adfærd, tanker og følelser.

På dette dynmiske kursus vil du lære de nødvendige redskaber til at navigere i ikkefysiske tilstande, og så bruge disse redskaber til at opnå unikke tilstande af klarhed hvilket kan styrke og udvide alle aspekter af dit liv.

Du vil få en enestående mulighed for at udforske kraftfulde teknikker til at vække de skjulte kræfter og evner der ligger gemt i dit sind og din ånd. 

Lær hvordan du:

 • Kommer i forskellige udvidede bevidsthedstilstande
 • Opnår tilstande af dyb afslapning
 • Holder dit sind vågent mens din krop sover
 • Udforsker ud af kroppen-tilstanden og andre energisystemer
 • Kommer i en tilstand hvor tid ikke eksisterer

Gateway Voyage har fokus på at udforske forskellige bevidsthedstilstande via deltagernes egen direkte erfaring. Dette kursus er designet til at give dig kerneredskaberne, teknikkerne og principperne for at udvide din fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle vækst.

Gateway Voyage vil ændre dit perspektiv på hvad der er muligt, hjælpe dig med at udnytte dit potentiale og ultimativt hjælpe dig med at udforske hvem du er som menneske. 

I over 40 år har de tusindvis af mennesker der har deltaget i Gateway Voyage, oplevet exceptionelle bevidsthedstilstande og livsforbedrende fordele. Mange af Monroe-instituttets tidligere deltagere har fortalt om:

 • Større evne til at være i nuet
 • Større selvbevidsthed og personlig styrke
 • En dybere indre visdom og en større forståelse for sig selv
 • Mindre stress og bedre evne til at løse problemer
 • Skærpet bevidsthed om synkronitet
 • Forbedret evne til at balancere følelser
 • Forbedret evne til at sætte og nå mål for fremtiden
 • At opnå en tilstand af klarhed som forbedrer alle aspekter af dagligdagen

Hvad siger andre om Gateway Voyage?

"I 1994 kom jeg via forunderlige ”tilfældigheder” til The Monroe Institute og tog Gateway. Det viste sig at være en ægte livsændrende begivenhed. Det var som at komme hjem, og jeg mødte de bedste venner i verden, som stadig er det. Selve kurset var en åbenbaring i pædagogisk indførelse i ændrede bevidsthedsstilstande, som stadig virker så mange år efter. Siden tog jeg flere kurser i Virginia og har været der i alt 8 gange. Jeg kan ikke nok anbefale systemet, Gateway og den kloge Anja Lysholm." ~ Jan Caroc, Frederiksberg

"Jeg læste tilbage i 90'erne Robert Monroes trilogi om hans ud af kroppen oplevelser og drømte lige siden dengang om at tage en Gateway på Monroe Instituttet i Virginia i USA, og i år 2000 lykkedes det mig så at spare op til at tage vejen over Atlanten og leve min drøm ud. Det viste sig at være et af mit livs bedste beslutninger, for kurset levede på alle måder op til forventningerne, ja var faktisk bedre end hvad jeg havde gået og forestillet mig. Kurset gav mig de bedste værktøjer med hensyn til udforskning af ændrede bevidsthedstilstande på en forståelig og praktisk måde, som jeg har haft masser af gavn af i årene derefter. Og oplevelsen med gruppen af deltagere på instituttet var som at møde en kær familie, som man aldrig havde vidst, man havde. Jeg har sidenhen taget to kurser på Monroe Instituttet og kan kun anbefale andre på det varmeste at stifte bekendtskab med- og udforske denne metode til udforskning af ændrede bevidsthedstilstande. Og nu behøver man ikke engang at rejse over Atlanten for at gøre det længere, men kan gøre det hos erfarne Anja Lysholm." Michael Enevoldsen, Greve

 “Gateway Voyage was so transforming and personal for me. I experienced things that I never came close to experiencing before. Messages came to me easily and clearly. The expansion of my consciousness showed such a different and bigger perception of life, death, and reality.” ~ Ilene H.

“The Gateway Voyage gave me a new outlook on my spirituality and a new outlook on life in general. I left it feeling completely fulfilled but at the same time wanting more.  It turned out to be the ride of my life.” ~ Adam T.

“Is there a way to categorize a true experience that rattles one’s heart and provides a gateway to Who You Are?  Gateway Voyage was one of the wildest, most enriching experiences in my life!” ~ Amelia U.

“For me, this second Gateway Voyage was every bit as powerful as any of the TMI programs I have been privileged to attend. It did, indeed, restore my ability to meditate, my ability to "see beyond" the ordinary.” ~ Jacqueline P.

“The highlight of my Gateway Voyage experience at The Monroe Institute is to really appreciate, on a very deep level, that indeed I am much more than my physical body.” ~  Alice S.

Bemærk

Hver eneste oplevelse af Gateway Voyage er unik. Der er ingen der oplever præcis det samme som alle andre. Hver enkelt deltager vil få en oplevelse der harmonerer med deres personlige behov og overbevisninger.


Praktiske oplysninger

Hvornår: Når interessen er stor nok! Skriv dig op her hvis du vil have besked - og gør mig på den måde også opmærksom på at du er interesseret.

Varighed: 5 dage/6 overnatninger (Bemærk at der er kursusaktiviteter fra morgen til aften med en længere pause til refleksion og afslapning om eftermiddagen - det er altså ikke et kursus hvor du kommer om morgenen og tager hjem om aftenen. Det er intensivt!)

Sted: Møn Retreat & Kursuscenter, Vollerupgade 2a. 4792 Askeby, Danmark

Sprog: Engelsk 

Inkluderet i prisen:

Overnatning i enkeltværelse

Morgenmad, frokost, middag, kaffe, te, snacks (menuen er vegetarisk og så vidt muligt økologisk)

Øvelses-cd til at tage med hjem

Hvem underviser?

Rolf Nuyts (underviser)

Rolf er fra Belgien. Han har siden han var 15, nysgerrigt studeret og undersøgt emner som filosofi, religion, historie og politik. Selvom han fandt en vis sandhed mange steder, blev det ikke rigtig levende for ham før han opdagede Robert Monroes arbejde i 2003. Siden har han udforsket og eksperimenteret med det og implementeret det i sit eget liv og arbejde.

Rolf er certificeret af The Monroe Institute til at afholde Gateway Voyage. 

Anja Lysholm (assistent)

Anja bor i Haslev. Hun mistede sin far i 1997, og med en stærk fornemmelse af at han “var taget et andet sted hen”, begyndte hendes søgen efter hvor det sted var. Det – og en ud af kroppen-oplevelse samme år – førte til at hun læste Robert Monroes bøger. 

I 2008 tog hun selv Gateway Voyage, og i 2012 besluttede hun sig for at blive Outreach Trainer for at bringe en bid af Monroe-instituttet til Danmark og gøre det muligt for dem der ikke kan komme til Virginia, at opleve en Hemi-Sync-workshop.

Anja er certificeret af The Monroe Institute til at afholde instituttets Excursion Workshop og fungerer på denne Gateway Voyage som assisterende underviser for Rolf. 

Pris

Kurset koster 1995 Euro = 14.826 kr.

Har du taget weekendworkshoppen The Excursion Workshop hos Anja (eller gør du det inden Gateway), så har du fået en rabatkupon - den gælder for 200 EUR på dette kursus.

Du kan nøjes med at betale et depositum på 500 EUR nu. Resten af beløbet skal betales senest seks uger før kursusstart. Du er også velkommen til at betale hele beløbet med det samme.

Betingelser

Hvis du fortryder din tilmelding inden for 14 dage, får du hele dit indbetalte beløb retur.

Melder du afbud efter 14 dage, men inden 6 uger før kursusstart, refunderer vi 50 % af din betaling.

Ved afbud senere end 6 uger før kursusstart, får du ingen penge retur, men du er naturligvis velkommen til at sælge/overdrage din plads til en anden.

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål om workshoppen, så skriv til anja@uforklabar.dk. Her kan du se hvad andre har spurgt om, og læse Anjas svar:

Spørgsmål: Jeg er vant til at bruge Hemi-Sync, har deltaget i din weekendworkshop og har selv brugt Gateway Experience-serien i årevis. Kan jeg springe et par dage over?

Svar: Nej. Det er vigtigt at du deltager i hele kurset uanset din erfaring, bl.a. fordi en del af udbyttet kommer af at være i gang i mange dage og af den gruppedynamik der opstår mellem deltagerne. Det kan også virke forstyrrende på de øvrige at nogle støder til senere.

Spørgsmål: Hvad kræves der af forkundskaber? Jeg kan ikke meditere. Kan jeg godt være med alligevel? 

Svar: Der kræves ingen forkundskaber - udover at du kan engelsk. Du behøver ingen særlige evner eller erfaringer udi meditation eller lignende. Overhovedet!

Spørgsmål: Æv, jeg ville gerne, men det er alt for dyrt for mig. Er der en billigere mulighed? 

Svar: Anjas weekendworkshop svarer cirka de to første dage (omend Gateway er mere intens da man bor på stedet, og der er flere aktiviteter). Så er du interesseret i ovenstående, vil du også kunne få meget ud af den. Læs mere om den her: Excursion Workshop

Hvad er Hemi-Sync for noget?

Hemi-Sync® er en forkortelse af ”hemisfærisk synkronisering”. Det er et lydsystem der bruges til at afbalancere aktiviteten i højre og venstre hjernehalvdel og bringe dig i den bevidsthedstilstand du ønsker. Det er en blid, men effektiv metode og en nem genvej til noget som ellers kan tage årevis at lære. Du skal ikke gøre andet end at lytte. Jeg forklarer det nærmere i videoen her.

Hvordan foregår øvelserne?

Øvelserne høres liggende (på din seng i dit eget værelse) i behagelige hovedtelefoner. Før hver øvelse får du en introduktion til øvelsen, hvad formålet er med den, og hvad du kan forvente. Efter øvelsen får du lidt tid til at skrive ned hvad du oplevede (eller ikke oplevede, hvilket er lige så vigtigt) undervejs, og vi taler sammen i gruppen om hvordan den forløb. Vi holder flere pauser undervejs hvor du jo også har mulighed for at tale med ligesindede, nemlig dine rare meddeltagere. En god bonus ved sådan en workshop. 

Workshoppen foregår på engelsk. Hvis du er i tvivl om om du vil kunne forstå øvelserne, kan du lytte til en prøve-øvelse her: Gateway Voyage Introductory Exercise.