Hvad siger andre?

gode-anmeldelser-fit-300x300x100

 Om mine Hemi-Sync-workshops

"Workshoppen var en intens weekend med både dyb indre ro og indsigt i mig selv. Det er flere måneder siden og virkningen i form  af stressreduktion og bedre søvn er permanent. Jeg er taknemmelig for at være blevet introduceret til denne meditationsform og skal helt klart på workshop igen!"

A.B.


"Jeg skriver for at fortælle, hvor glad jeg var for at være med på din workshop. Det var fantastisk oplevelse for mig. Jeg har næsten dagligt hørt enten F10 eller F12 og det har været fantastisk. Jeg har ikke  haft så mange oplevelser med billeder osv. når jeg høre lydene, men jeg syntes at mit almindelige liv, med arbejde, venner og familie går bare meget bedre. Problemer – jeg har haft i mange år syntes nærmest forsvinde af sig selv og det liv jeg har ønsket mig, syntes at folde sig ud for mig. Endnu en gang tak for en stor oplevelse."

Karsten Johansen


"Jeg deltog på en Hemi-Sync-weekend hos Anja Lysholm i Korsør, og det var jeg meget meget glad for. Weekenden var velstruktureret og havde et højt fagligt niveau, og strukturen var så logisk at jeg langsomt men sikkert kunne gå dybere og dybere i bevidsthedens lag, og samtidig var der en ramme af varme og godhed, der gjorde at jeg kunne mærke jeg havde plads og ro, og at jeg kunne udforske mine indre verdener. Jeg følte mig tryg ved at Anja kunne svare på mine spørgsmål og hjælpe mig igennem mine forskellige oplevelser og reaktioner på en rolig og harmonisk måde - og jeg kunne også mærke at hun ikke havde nogle religioner, hun gerne ville sælge mig, og det kunne jeg rigtig godt lide. Jeg følte der var plads til lige netop det som vi hver især mødte i vores indre verdener, og til os som mennesker... samtidig med at der var en klar struktur, høj faglighed og et klart formål. 

Jeg synes det var en spændende weekend, og min egen oplevelse var at øvelserne gradvist hjalp mig igennem blokeringer og hjalp mig til at lære min indre verden at kende så jeg blev i stand til at være så åben og klar at jeg kunne opleve ting jeg troede var langt udenfor min rækkevidde... Det føltes også som meget konkrete resultater og ikke bare smukke fantasi-oplevelser, fordi jeg med det samme kunne mærke klare følelsesmæssige, fysiske og mentale effekter. 

Her efter kurset føler jeg mig 'opgraderet', jeg har meget mere spirituel selvtillid og føler en indre viden og klarhed som jeg ikke har oplevet før, og jeg kan mærke der er sket et skift i min energi. Jeg bruger også med glæde teknikkerne fra kurset til at finde ro og klarhed i hverdagen, og det er blevet noget lettere for mig at spænde af og være tilstede i nuet. Jeg føler mig også meget mere selvsikker og har tillid til min indre styrke"

Anna


"Jeg var på et weekendkursus hos Anja i Hemi-Sync d. 6 og 7 dec. 2014, som jeg varmhjertet kan anbefale. Jeg meldte mig på kurset fordi Cellebiologen og forfatteren Bruce Lipton anbefaler Hemi-Sync som middel til at slippe ubevidste reaktionsmønstre.

Ud over gode og lærerige oplevelser på selve kurset, har det givet mig nogle rigtig gode redskaber fremover. Anjas beskrivelser af de forskellige niveauer man kan nå gennem meditation, var en stor aha-oplevelse for mig.

Under kurset blev jeg desuden opmærksom på hvorfor jeg indimellem får migræne. Jeg fandt ud af at jeg indimellem spænder nogle muskler inde i hovedet som jeg gennem lydpåvirkningen fik hjælp til at slippe.

Tusind tak for dit arrangement og varme personlighed, Anja!"

Maja


"Man læser så tit, på bagsiden af bøger og på diverse kursussider, at “det her vil ændre dit liv!”, og jeg tager altid den slags med et gran salt. Men nu er der gået en måneds tid, siden jeg var på workshop med Hemi-sync, og jeg kan lige så godt sige det, som det er; de to dage med mærkelige lyde i ørerne har faktisk ændret mit liv. I hvert fald blev det for mig startskuddet til et helt nyt forhold til både mig selv og – store ord, jeg ved det – Gud, som stadig udvikler sig dag for dag. Og jeg tror aldrig, mit liv bliver helt det samme igen. Og gudskelov for det."

Læs resten af Kiras beretning her: De andre siger at det her kan ændre dit liv!

Kira Madsen
Journalist


"Det herlige ved denne meditationsform er, at den henvender sig til alle, der har en interesse i at få dykket ned i alle de kræfter, der ligger udenfor vores fysiske grænser. Ingen forudsætninger er påkrævet. Metoden er videnskabeligt funderet og fuldstændig blottet for hippie-huffy-fluffy tilbøjeligheder eller (ny)religiøse indpakninger, hvilket er særdeles befriende. Ved hjælp af den diskrete støj, man bliver påvirket med i sine hovedtelefoner, er det som om man skyder genvej til den dybe meditation, hvor indsigterne ret ubesværet står i kø. Selv har jeg arbejdet med meditationen i mange afskygninger gennem flere årtier, og jeg må medgive, at selv garvede “jeg ved bedst selv” som mig, fik mig en positiv overraskelse over, hvor effektivt og let tilgængeligt et system det er. Mine varmeste anbefalinger til Anja og Hemi-Sync."

Gitte Toya


"Jeg var på denne workshop sidste gang, og kan varmt anbefale den! Hemi-Sync er en fantastisk metode til nemt og blidt at opnå ændrede bevidsthedstilstande og komme i kontakt med vores egen indre visdom og guidning. Og Anja er en klar, varm og rolig underviser, der får en til at kunne slappe helt af og åbne sig op for dyb indre ro og indsigt."

Mia Lyberth
Psykoterapeut og mindfulness-instruktør


"Jeg var på workshoppen i Aarhus den 19.-20.10. Det var ganske fantastisk. Det er helt fantastisk så meget energi jeg har fået efterfølgende! Og så giver det bare også så meget at høre HemiSync cd’er. Et godt supplement til den proces jeg i forvejen var i. Jeg kan varmt anbefale, og Anja Lysholm er en rigtig god underviser. Strålende!" 

Kisser Bjerregard
Kinesiolog, Kinesiolog-Akademiet


"Jeg blev positivt overrasket over hvor dybt et lag jeg nåede i mig selv. Mange tak for et dejligt givende og fantastisk godt kursus."

Erland Rasmussen


"Min nakke faldt på plads. Sådan føltes det i hvert fald. Jeg kørte galt for 12 år siden og fik der piskesmæld. Spændingerne i min lænd blev mindre.

Sidst på søndagen mærkede og følte jeg tydeligt at jeg slet ikke skulle være bange for at jeg ikke kunde finde ud af og hjælpe mennesker, og jeg altid havde det rigtige svar, når jeg skulle bruge det. Jeg havde den viden jeg skulle bruge.

Jeg fik et tydeligt bevis på, at jeg skal ud og fortælle min historie, for at hjælpe andre mennesker, så de kan spejle sig i mig, blive inspireret.

Det var fantastisk at mærke hvad hemi-sync øvelserne gjorde ved mig og høre hvad de andre oplevede."

Zenna Louann


Læs mere om Hemi-Sync-workshoppen her


Om mit kursus i afdødekontakt

"Jeg synes, at du har en fin måde at undervise på som giver plads til at vi får forskellige oplevelser. Jeg fik mere ud af det end jeg havde håbet, da jeg tillige med kontakt fik healing og blev helbredt for nakkesmerter."

Lenee Risom


"Jeg synes det var et dejligt kursus med en god stemning og rigtig god energi. Er super glad for alt materialet som du har sendt efterfølgende og lige netop det vil være en stor grund til, at jeg denne gang vil fortsætte med at øve mig. Tusind tak for et rigtig godt kursus."

Lisbeth Dams Hjarsaas


"Du er grundig, og rummer kursisterne med respekt. Jeg følte mig tryg og grundigt guidet. Tak <3"

Anonym


Læs mere om kurset i afdødekontakt her


Om mine guidede meditationer

Rigtig gode guidede meditationer indtalt med dejlig behagelig stemme

"Jeg købte for noget tid siden 2 par SleepPhones og fik i den forbindelse mulighed for at downloade 2 inkluderede guidede meditationer "Godnat" & "Den vigtigste dag", "Godnat" er en rigtig dejlig måde at koble af på efter en lang travl dag, "Den vigtigste dag" er en fantastisk positiv måde at starte en ny dag på, begge meditationer er indtalt med dejlig meget behagelig stemme, Jeg kan varmt anbefale dem begge."
Tonny


Jeg elsker Anjas stemme

"Anja at lytte til dine meditationer er bare det bedste, din fantastiske rolige stemme. Forsæt endlig med det, for du er super god til det. Jeg høre alt er muligt hver dag når jeg går tur med min hund, sjovt nok begynder mit drømme liv at ske, Tusind TAK."

Charlotte


Skøn meditation

"Anjas guider blidt og nænsomt til at få forløst gamle forestillinger og overbevisninger."
Anette 


Dejlig behagelig stemme

"Og rigtig gode og dybe meditationer. Jeg anbefaler Anjas meditationer på det varmeste :-)"
Pia 


Køb mine guidede meditationer her


Læs flere anmeldelser på Facebook hvor du også er meget velkommen til at skrive din egen