Onlineworkshop

Kreativ livsrefleksion med essentielle olier

krealiv-onlinews

Trænger du til at se din livssituation i et nyt perspektiv?

Verden er i transformation, og mange af os oplever at vi selv er det samme på det personlige plan. Det er som om det gamle er ved at slippe, så noget nyt og bedre kan spire frem.

På denne online-skriveworkshop får du mulighed for at reflektere over din livsstatus og hvor du gerne vil hen, med hjælp fra dine essentielle olier.

Olierne hjælper os med at få adgang til dybere lag af vores bevidsthed - forbi det vi selv kan tænke os til med vores intellekt. De giver en åbning til noget større samtidig med at de virker forløsende på stagneret energi og fastlåste følelser.

I denne onlineudgave af workshoppen forventer jeg at du selv har olierne hjemme og har en god fornemmelse af hvordan de virker på dig. Og så vil jeg lære dig en (måske) helt ny måde at arbejde med dem på.

Har du ikke de essentielle olier vi skal bruge, skal du enten have købt sættet Family Essentials Kit (eller tilsvarende) her inden workshoppen, eller du skal i stedet tilmelde dig heldagsworkshoppen Kreativ Livsrefleksion med essentielle olier her.

Hvor og hvornår?

Dato: Onsdag d. 9. november kl. 19-21. 

Sted: Online via Zoom.

Du skal bruge en notesbog eller et blankt dokument på din skærm og olierne On Guard, Lemon, Lavender, Zengest, Air, Frankincense, Deep Blue, Tea Tree/Melaleuca og Peppermint. Hvis du ikke allerede har dem, kan du købe dem her (f.eks. i sættet Family Essentials Kit).

Hvad koster det?

Intropris: 150 kr.

4

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anja Lysholm og er født i 1972.

Jeg har i mange år undervist i bevidsthed og udforskning af andre indre dimensioner. 

I 2019 blev jeg fuldkommen forelsket i essentielle olier. De vendte op og ned på mit indre, og jeg har siden været på eventyr i oliernes magiske univers.


Jeg bor i Polynesien - et skønt bofællesskab på landet ved den smukke Førslev gl. mølle, og min fysiske undervisning foregår i vores fine fælleshus.

Ro, kærlighed, glæde, sanselighed og bevidsthed er nøgleord i mit liv. Jeg elsker at fordybe mig i livets mysterier, og det er mit kald at formidle redskaber til den fordybelse og åbning.

Jeg er p.t. under uddannelse til Enneagram Practitioner.