1-dagsworkshop

Kreativ livsrefleksion med essentielle olier

krealiv

Trænger du til at se dig selv i et nyt perspektiv?

Verden er i transformation, og mange af os oplever at vi selv er det samme på det personlige plan. Det er som om det gamle er ved at slippe, så noget nyt og bedre kan spire frem.

På denne kreative workshop får du mulighed for at reflektere dybt over din livsstatus og hvor du gerne vil hen, med hjælp fra essentielle olier. Olierne hjælper os med at få adgang til dybere lag af vores bevidsthed - forbi det vi selv kan tænke os til med vores intellekt. De giver en åbning til noget større samtidig med at de virker forløsende på stagneret energi og fastlåste følelser.

Vi kommer umiddelbart til at arbejde med (fri)skrivning, men der bliver ingen tvungen form, så mærker du at du reflekterer bedre via tegning, bevægelse eller meditation, er det lige så velkomment i vores kreative rum. Der bliver ikke meget fællessnak undervejs, da det er tænkt som en indre rejse med det der fylder i os hver især. Dog bliver der en kort frivillig delerunde før frokost og før vi runder dagen af.

Workshoppen kræver ikke noget kendskab til essentielle olier - jeg sørger for grundig vejledning. Og kender du olierne allerede, vil du måske opleve at få en helt ny måde at arbejde med dem på.

Du får en 5 ml essentiel olie med hjem som kan støtte dig i din videre kreative livsproces.

Hvor og hvornår?

Dato: 26. november 2022 kl. 10-16. Der er mulighed for at blive til kl. 17 hvis du får brug for mere fordøjelsestid eller for at vende dagen med mig.

Sted: Polynesien, Førslev Møllevej 5, 4590 Haslev

Der vil være te, kaffe, nødder og frugt

Maks. 8 pladser.

Medbring frokost, notesbog og kuglepen. Jeg sørger for farvekridt, tegnepapir og essentielle olier. Har du selv noget særligt tegnegrej du foretrækker, er du naturligvis velkommen til at tage det med.

Obs! De allerfleste reagerer meget positivt på olierne, men de virker som ordløs terapi, og kommer du med dybe, ubearbejdede traumer, skal du være opmærksom på at jeg ikke er terapeut, så når du tilmelder dig, går jeg ud fra at du har et psykisk stabilt afsæt og er i stand til at håndtere de ting der måtte dukke op i dig i den kreative proces.

 

Hvad koster det?

Intropris: 650 kr.

Du er velkommen til at betale i 2 rater a  325 kr. med en måned imellem.

Hvordan kommer det til at foregå?

Kl. 10-11: Vi tager en præsentationsrunde, og jeg fortæller om dagens program og hvordan essentielle olier virker.

Kl. 11-12: Vi går i gang med refleksionerne:

Jeg vil præsentere en række spørgsmål (et ad gangen) du kan reflektere over, og for hvert spørgsmål er der en tilhørende olie.

Vi bruger olien sammen og mærker hvad den gerne vil bringe os i kontakt med, og så er der friskrivning på emnet. 

Går du i stå eller føler dig inspireret til det, er der farvekridt og papir du kan udtrykke dig på, eller du kan bevæge dig rundt i rummet som du føler dig guidet til. Det er din individuelle proces der kommer til at forme din oplevelse. Jeg kommer ikke til at guide tegning eller bevægelse, men vil facilitere at være med det der er og vil udtrykkes.

Der er madrasser, tæpper, yogamåtter og puder i rummet.

Kl. 12: Vi slipper materialerne og mærker i ro hvad processen har fået os i kontakt med. (Vi kan kalde det en meditation, men du skal ikke kunne meditere for at deltage.)

Kl. 12.30: Vi tager en runde hvor vi (frivilligt) kan dele hvis vi har brug for at sige noget højt.

Kl. 13-14: Frokostpause - hvor du også har mulighed for at gå en tur i det skønne område omkring Polynesien.

Kl. 14-14.45: Flere olier og refleksionssession

Kl. 14.45-15: En kort pause

Kl. 15-15.15: Sidste refleksionssession

Kl. 15.15: Sidste olie til fordøjelse i ro.

Kl. 15.30: Delerunde og afrunding - uddeling af olie til nydelsesproces hjemme.

Kl. 16-17: Workshoppen er officielt forbi, men rummet er åbent, og jeg er til rådighed hvis du har brug for at vende dagen/andet, eller du bare vil ligge på en madras og fordøje eller drikke en kop kaffe og sludre med de andre.

4

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anja Lysholm og er født i 1972.

Jeg har i mange år undervist i bevidsthed og udforskning af andre indre dimensioner. 

I 2019 blev jeg fuldkommen forelsket i essentielle olier. De vendte op og ned på mit indre, og jeg har siden været på eventyr i oliernes magiske univers.

 

Jeg bor i Polynesien - et skønt bofællesskab på landet ved den smukke Førslev gl. mølle, og min undervisning foregår i vores fine fælleshus.

Ro, kærlighed, glæde, sanselighed og bevidsthed er nøgleord i mit liv. Jeg elsker at fordybe mig i livets mysterier, og det er mit kald at formidle redskaber til den fordybelse og åbning.

Jeg er p.t. under uddannelse til Enneagram Practitioner.

Ofte stillede spørgsmål - og svar

Jeg kan hverken skrive, tegne eller meditere. Kan jeg så være med?

Du skal ikke kunne noget som helst for at være med. Workshoppen handler om at få dig til at reflektere over dit liv så du bedre kan mærke hvor du vil hen, og om din livsvej skal justeres. Der er intet af det du skriver eller tegner der skal deles med de øvrige deltagere, og der skal ikke komme "noget særligt" ud af det. Det er kun refleksive værktøjer.

Skal jeg investere i essentielle olier for at være med?

Nej, jeg har de olier der skal bruges. Og du får en 5 ml olie med hjem du kan arbejde videre med. Så ud over din frokost og transport, får du ingen ekstra udgifter i forbindelse med workshoppen.

Hvilke olier bruger du?

Jeg bruger kun 100 % rene æteriske olier - faktisk verdens bedste efter min mening: doTERRAs.

Jeg har hørt at olierne sælges via network marketing. Er dette i virkeligheden et skjult salgsarrangement?

Nej, dette er en regurlær workshop, og jeg sælger ikke olier undervejs. Hvis du ønsker at købe olier via mig efter workshoppen, er du meget velkommen, og jeg vil elske at hjælpe dig i gang, men det vil ikke være et fokus på dagen. 

Jeg har et andet spørgsmål ...

Så er du meget velkommen til at skrive det til mig på anja@essentielleolier.dk :-)