Workshop 2:

Personlig udvikling med Hemi-Sync

persdev

Personal Development er for dig der allerede har deltaget i Udforskning af bevidsthed (den grundlæggende Hemi-Sync-workshop)

På denne workshop bliver du præsenteret for et nyt fokusplan, nemlig Fokus 11, og vi kommer især til at udforske begrebet Human Plus. (Mere om det længere nede i teksten.)

Det primære mål er at hjælpe dig med at udvide din bevidsthed og give dig mulighed for udnytte dit fulde potentiale bedre. Du får en række mentale værktøjer og processer der er designet til at hjælpe dig med at få mere ud af den kraft du besidder.

Du får mulighed for at få mere af dit Hele Selv i spil og leve et bedre og mere helt liv hver dag.

I løbet af de to dage workshoppen varer, kommer vi igennem øvelser hvor du 

 • får genopfrisket og forstærket din oplevelse af Fokus 10
 • kommer i et anderledes fokusplan der hedder Fokus 11 som giver dig adgang til hele dig! (Læs mere i afsnittet om Human Plus længere nede)
 • finder tilbage til det sted i dig hvor din barnlige uskyld ligger gemt
 • rejser ud mellem stjernerne og ind i et af universets sorte huller hvor du kan udforske lige hvad du har lyst til
 • bruger Fokus 12 til at skabe det du ønsker på det mentale, psykiske, kropslige, følelsesmæssige, fysiske og spirituelle plan – en manifestationsøvelse som kaldes ”Patterning”.

I Fokus 11 får du simple værktøjer – små ”funktionskommandoer” til dig selv - til at

 • koncentrere dig bedre
 • give slip på uønskede vaner og mønstre
 • styre din appetit
 • styre din sexlyst (enten i den ene eller den anden retning)
 • indprente dig noget du gerne vil lære
 • få sagt det du gerne vil sige
 • huske oplysninger du har brug for
 • skabe en bedre dag allerede inden du står op om morgenen
 • forbedre din vejrtrækning
 • forbedre din blodcirkulation
 • skabe lige den funktionskommando du har allermest brug for i dit liv.

En spændende og anderledes workshop som giver bedre kontrol over dit eget sind.

Efter workshop 2 kan du tage nr. 3a: Inner Development eller 3b: Healing Development

Human Plus – hvad er det for noget?

Human Plus er måde at aktivere underbevidsthedes kraft på og derigennem give mulighed for at skabe ændringer i dit liv. De frekvensmønstre der ligger på Human Plus-øvelserne, får dig blidt ind i en særligt modtagelig, balanceret tilstand og etablerer en ”adgangskanal” (The Access Channel) som er den ultimative kommunikationskanal til alle niveauer af din bevidsthed.

Under øvelserne åbnes adgangskanalen, og i den tilstand lærer du en række forskellige ”funktionskommandoer” (korte sætninger) som du sidenhen kan aktivere og bruge i hverdagen til f.eks. at kontrollere din appetit, skabe en følelse af glæde, få mere flow, finde løsninger, koncentrere dig, huske bedre og meget andet. 

Inspirationen til disse øvelser fik Robert Monroe under sine ud af kroppen-rejser hvor han stødte på et folk i en fjern fremtid som han kendte som ”Mennesker Plus”, altså mennesker med adgang til ”noget mere”. Han betragtede det som hans vigtigste gave til menneskeheden at udvikle dette simple indlæringssystem til at lære folk at få kontrol over deres fysiske, følelsesmæssige og mentale systemer og bryde ud af deres selvskabte begrænsninger.

Skip Atwater fra Monroe-instituttet fortæller lidt om H+ her:

Hvordan foregår workshoppen?

Som på den forrige workshop: Øvelserne høres liggende (på madrasser) i behagelige hovedtelefoner. Før hver øvelse får du en introduktion til øvelsen, hvad formålet er med den, og hvad du kan forvente. Efter øvelsen får du lidt tid til at skrive ned hvad du oplevede (eller ikke oplevede, hvilket er lige så vigtigt) undervejs, og vi taler kort i gruppen om hvordan den forløb.

Workshoppen foregår på dansk, men de øvelser vi lytter til undervejs, og det skriftlige materiale du får, er på engelsk.

Den varer 2 dage kl. 9-17.30.

Hvem er denne her workshop for?

Den er for dig der har deltaget i den første Hemi-Sync-workshop, Udforskning af bevidsthed. Du kan ikke deltage i Personal Development hvis du ikke har deltaget i Udforskning af bevidsthed først.

Hvor og hvornår foregår det?

Hold oprettes når der er nok interesserede der har taget Udforskning af bevidsthed. Næste gang bliver d. 27./28. januar 2024 i Førslev Mølle, Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev.

Hvem underviser?

Som på den første workshop er det mig, Anja, der faciliterer og guider dig gennem processen.

Jeg er certificeret Outreach Trainer ved Monroe-instituttet i USA og har altså nu taget en udvidet certificering der gør mig i stand til at tilbyde denne workshop også.

Jeg arbejder stadig ud fra Monroe-instituttets retningslinjer:

The Monroe Institute has a strong conviction that it is important to support and assist individuals in finding personal answers, rather than promoting a particular belief system or doctrine, thus all are encouraged to bring individual interests and concerns to this course. Though there is an opportunity to examine broad overviews regarding consciousness and change, it is up to each individual to discover and reach his or her own personal conclusions with the assistance of both the course facilitators and within the group setting as the concept of being more than one’s physical body is investigated and explored.

Pris

Prisen er 2.900 kr. og inkluderer ikke frokost, men øvrig forplejning i løbet af dagen.

Spørgsmål og svar

Spørgsmål: Jeg kan overhovedet ikke huske hvad jeg lærte sidst. Kan jeg godt være med alligevel? 

Svar: Ja. Du får det hurtigt genopfrisket. 

Spørgsmål: Jeg har et spørgsmål jeg ikke får besvaret af at læse teksten her – hvad så?

Svar: Skriv straks til mig på anja@uforklarbar.dk, og spørg om alt det du måtte være i tvivl om.

Ønsker du en workshop i dit område?

Jeg kommer meget gerne og holder en workshop der hvor du bor. Det kræver at vi finder et egnet lokale (det kan f.eks. være hjemme hos dig hvis du har plads – det er meget hyggeligt at gøre det i private omgivelser), og at du/vi kan finde andre der vil være med. Læs mere om en mulighed her: Arranger en workshop.

Anmeldelser

 • Anja Lysholm

  “Det var min anden workshop hos Anja Lysholm om Hemi-sync og denne foregik i Førslev, som er hendes nye sted at holde workshop. Stedet er en gammel mølle med en fantastisk atmosfære og jeg følte mig meget hurtigt godt tilpas. Workshoppen begyndte med at Anja, med hendes sædvanlige ro og autoritet, fortalte om hvad vi skulle arbejde med. Man kan høre at Anja er helt inde i hvad teorien om Hemi-sync og hvordan den bruges. Man fornemmer at hun selv har brugt det i mange år. Denne workshop handler om funktions kommandoer, som man kan bruge til at få det liv man gerne vil. Vi fik fortalt teorien og så var det i gang med at høre lydene i de enkelte øvelser. Der er nu gået en lille uge hvor jeg har brugt en kommando til at komme af med en vane, som jeg har kæmpet med i meget lang tid, og jeg syntes at den endelig, næsten er forsvundet. Det er fantastisk at være på en workshop, hvor du oplever at du er mere end din fysiske krop. Jeg oplevede også at komme tilbage til mit barndoms hjem, hvor min afdøde far var tilstede – en meget rørende oplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale en workshop hos Anja, hvis du er interesseret i at undersøge, hvad du kan med din bevidsthed.”