14 guidede meditationer til en lettere hverdag

Bliv guidet til at sove bedre, slappe af, få en god morgen, holde fokus, manifestere et lettere liv og få vejledning fra din krop og sjæl.

Lydfilerne kan downloades til din mobil, tablet eller computer straks efter køb. (Der er også links du kan afspille dem fra direkte, hvis du ikke har lyst til at downloade dem.)

Værdi: 467 kr.

 • Anja Lysholm

  “Anja, at lytte til dine meditationer er bare det bedste, din fantastiske rolige stemme.”

 • Anja Lysholm

  “Skøn meditation! Anja guider blidt og nænsomt til at få forløst gamle forestillinger og overbevisninger.”

 • Anja Lysholm

  “Dejlig behagelig stemme. Og rigtig gode og dybe meditationer. Jeg anbefaler Anjas meditationer på det varmeste :-)”

 • Anja Lysholm

  “Jeg har brugt meditationen flere gange og det har hjulpet mig rigtigt meget i forhold til mine nakkesmerter, som stammer fra andres energi. Så jeg giver gerne 5 stjener til meditationen <3 tak”

  om Mærk din egen kerne

 • Anja Lysholm

  “Skøn og behagelig meditation, hvis du arbejder med at ændre dit mindset og indse, at ALT faktisk er muligt - også for dig. Jeg bruger den dagligt.”

  om Alt er muligt

 • Anja Lysholm

  “Den kan jeg varmt anbefale, fantastisk god og en dejlig stemme. Jeg bruger den dagligt!”

  om Godnat - giv slip, og sov godt

 • Anja Lysholm

  “Ved ikke hvordan, men Anja, du har bare en god og beroligende stemme, så næsten altid giver jeg slip og får sovet godt. Tak for det.”

  om Godnat - giv slip og sov godt

 • Anja Lysholm

  “Jeg har stort udbytte af dine guidede meditationer. Især har seancen "godnat" været helt fantastisk og reddet min nattesøvn, i et voldsomt stress forløb, som jeg er i proces med at arbejde mig ud af.”

  om Godnat - giv slip, og sov godt

Her er hvad du får:

Kroppens visdom

 En guidet meditation hvor du får mulighed for at lytte til hvad din krop prøver at fortælle dig med sygdom eller fysisk ubehag. Det sker på den måde at du får nogle spørgsmål som du skal stille din krop, og efter hvert spørgsmål får du et minuts tid til at lytte efter svaret. Du skal ikke gøre andet end at stille spørgsmålet og så forholde dig åbent til hvad der sker.

Under indspilningen er jeg gået ud fra at du er syg når du lytter til den, men kan du se bort fra de par sætninger der hentyder til det, kan du også bruge meditationen til at få kontakt til din krop og finde ud af hvad den har mest brug for lige nu for at fungere optimalt.

Varighed: 18 min.

Normalpris: 39 kr.

Besøg fra stjernerne - med en vigtig besked til dig

En fantasirejse, hvor det dog ikke er dig selv der rejser så meget, men en rejsende der kommer til dig – med en vigtig besked. I fantasien ligger du på græsset en varm sommernat og kigger op i stjernerne da du pludselig ser en af stjernerne komme tættere og tættere på. Og den har en besked med oppefra som du har brug for at høre lige nu.

Varighed: 17 min.

Normalpris: 39 kr.

Alt er muligt - og du fortjener det allerbedste

Skru op for hvad du tror er muligt, og hvad du synes du fortjener, og tillad dig selv at drømme store drømme. Det er første skridt til at skabe det liv du ønsker dig.

Denne guidede meditation er inspireret af en rigtig god bog jeg har læst (eller rettere hørt) et par gange. Den hedder The Big Leap, er skrevet af psykologen Gay Hendricks og handler om det han kalder “the upper limit problem”, som kan oversættes til “øvre grænse-problemet”. Problemet består i at vi alle har en grænse for hvor meget vi tror eller synes vi fortjener, så vi holder ubevidst os selv på det niveau. Det kan f.eks. have den konsekvens at lige når vi står på grænsen til vores store gennembrud, så ødelægger vi det for os selv på en eller anden måde, eller vi bliver måske pludselig syge eller skaber andre mere eller mindre bevidste undskyldninger for at det her gennembrud alligevel ikke kan finde sted. Det kan også vise sig under/efter en slankekur hvor man smider en masse kilo for så at gå helt amok i alt hvad der gjorde en overvægtig, og tage det hele på igen. Eller man møder manden/kvinden i sit liv, og efter at det er gået fantastisk i et halvt års tid, så kan man pludselig ikke holde al den lykke ud længere og begynder at “opfinde” ting der er galt, så man kan skabe nogle skænderier der bringer en tilbage til det lidt ringere niveau hvor man er tryg.

Denne mekanisme forhindrer mange af os i at opnå det liv vi i virkeligheden kunne leve hvis vi troede på os selv, og hvis vi troede på at det var muligt for netop os. For det er jo en anden ting, slog det mig, at man tit afholder sig fra bare det at turde drømme om noget, fordi man ganske enkelt ikke tror på at det er muligt at opnå. Så selv om man måske helst ville have en Ferrari, så holder man sig til at drømme om en Ford Ka fordi man ved at den er mere inden for rækkevidde.

Måske kender du det berømte Walt Disney-citat “If you can dream it, you can do it”? Jeg tror han har ret! Men måske betyder det også at hvis du ikke kan drømme det, så kan du heller ikke gøre det? Og dét er jo et mere skræmmende perspektiv. Derfor følte jeg mig inspireret til at lave denne guidede meditation. Jeg håber du vil elske den, og at den vil hjælpe dig til at skabe magi i dit liv!

Varighed: 28 minutter

Normalpris: 39 kr.

Luk op, og tag imod

Kender du det at du ved alt om hvordan du skal manifestere det du ønsker dig, men pludselig tager frygten over, og du mister troen på at det kan lade sig gøre? Frygten vokser fordi du ved at ved at tænke sådan, manifesterer du måske netop dét – at det ikke lader sig gøre. Og det bliver en udmattende cirkel af at forsøge at tænke positivt mens du ærlig talt er skidebange.

Denne guidede meditation hjælper dig med at fjerne de blokeringer der måtte stå i vejen for at du kan tage imod det du ønsker. Den er en hjælp til at fokusere på at være åben og modtagelig og vide at der er rigeligt til dig af det du har brug for.

Der er mulighed i meditationen for at lukke op for kærlighed, god økonomi, perfekt helbred, venskab, fred og ro – og så er der tid til at du lukker op for lige præcis det du har brug for.

Varighed: 16 min.

Normalpris 39 kr.

Ønskekanalen

Denne guidede visualisering vil hjælpe dig med at tiltrække og lade op med den energi du har brug for lige nu. Det kan være økonomisk overflod, lykke, kærlighed, fysisk velvære, nydelse, venskaber, mere leg eller hvad som helst andet du gerne vil trække ind i dit liv.

Varighed: 15 min.

Normalpris: 29 kr.

Godnat - giv slip, og sov godt

Med denne mp3 får du nemmere ved at falde i søvn. Den er en kombination af stille musik og en meget rolig stemme der guider dig til at slappe af i hele kroppen og give slip på dagens problemer og bekymringer, så du roligt kan falde i søvn.

Varighed: 31 min. (men du hører sjældent den hele :-))

Normalpris: 39 kr.

Spørg dit hjerte

I denne guidede meditation får du mulighed for at åbne dit hjerte så du kan mærke hvad der er sandt for dig i den situation du står i. Derefter bliver der en periode du kan bruge til at se for dig hvordan denne situation løser sig på den bedst mulige måde for alle.

Varighed: 37 min. (de sidste 6 minutter er ren musik at vågne på)

Bemærk at denne guidede meditation stort set er identisk med "Mærk dit inderste behov" - altså samme opbygning, bare et andet spørgsmål til det åbne hjerte.

Normalpris: 39 kr.

Den vigtigste dag i dit liv

Hver dag er den vigtigste dag i dit liv, for det er den eneste dag du ved du har! Giv dig selv den bedste forudsætning for en god dag med denne 10-minutters morgenmeditation.

Meditationen skal høres inden du står op, så I stedet for at ramme snooze-knappen og sove videre, så afspil denne mp3 som sørger for at du vågner afslappet med positive tanker – og påmindelsen om at du skal få det bedste ud af dagen.

Normalpris: 29 kr.

Mærk dit allerinderste behov

Det kan nogle gange være svært at mærke hvad vi egentlig har brug for.

I denne guidede meditation får du mulighed for at åbne dit hjerte og mærke efter hvad du har allermest brug for lige nu. Derefter bliver der en periode du kan bruge til at se for dig hvordan du kan opfylde det behov eller få det opfyldt.

Varighed: 37 min. (de sidste 6 minutter er ren musik at vågne på)

Bemærk at denne guidede meditation stort set er identisk med "Spørg dit hjerte" - altså samme opbygning, bare et andet spørgsmål til det åbne hjerte.

Normalpris: 39 kr.

Slap af i 10 minutter

10 minutters guidet afspænding (kropsscanning) til lyden af havet. Perfekt til den lille pause. Til dig der:

 • lige har ti minutter til at komme ned i gear
 • trænger til at hvile hjernen mellem to vigtige møder
 • har svært ved at slappe af
 • har brug for at falde ned.

Normalpris: 29 kr.

Alt er som det skal være

Der sker nogle gange ting i vores liv som vi har svært ved at forstå eller acceptere. “Det burde ikke være sådan her”, siger vi. Men uanset hvor meget vi kæmper imod, så ER det sådan. Det betyder ikke at tingene ikke kan blive anderledes, eller at vi ikke kan lave om på noget i vores liv, men at kæmpe imod noget i manglende accept af hvordan tingene er nu, er at kæmpe imod virkeligheden, og det medfører smerte. En smerte som måske endda er endnu større end den rene smerte over det der faktisk er sket i vores liv.

Kan vi derimod se på det der er sket, fra et rent sted – et kærligt sted – så opstår der en åbenhed i os for at smerten kan transformeres – til visdom, til kærlighed – og med tiden til glæde og ægte accept.

Til den beroligende lyd af havets brusen får du i denne guidede meditation mulighed for at se på en svær situation i dit liv fra et kærligt sted.

Varighed: 31 min.

Normalpris: 39 kr.

Mærk din egen kerne

Med denne guidede meditation får du lejlighed til trække al din energi hjem til dig selv, sende andres energi tilbage til dem, og på den måde centrere dig så du kan mærke dig selv. Mange af os er så optaget af andre mennesker, hvordan de har det, hvad de har sagt og gjort, hvordan projekter på arbejdet går, hvad der skal ske i morgen, hvad der skete for 10 år siden osv. Vi lægger på den måde en masse af vores egen energi over i andre eller tager (ubevidst) andres energi fra dem, og det kan være trættende, forvirrende og frustrerende.

Den kan også hjælpe hvis du føler savn. Et savn efter en anden er tit et ubevidst savn efter dig selv. Du er hele tiden i tankerne hos en anden, og så er der jo ingen hos dig. Med denne meditation kommer du hjem til dig selv.

Varighed: 13 min.

Normalpris: 39 kr.

Glæde og lethed

Lyt dig til en højere vibration på 15 minutter!

Trænger du til et skud ren glæde, så er det denne meditation du skal have fat i. Den er anderledes end de andre guidede meditationer her på siden. Den består af en række ord som vil skabe glæde og lethed i dig når du lytter til dem og lukker dem ind. Virker stærkt opløftende. :-)

Kan også bruges til at falde i søvn på og få en god nat. Den har ingen slutning der fortæller at meditationen er forbi, så du bliver ikke vækket til sidst, men musikken fader bare ud.

Normalpris: 29 kr.

Ekstra: Dagens fokus

En meditation du kan bruge til at fremme en bestemt egenskab i dig selv som du kan have gavn af i løbet af din dag. Du kan lytte til den om morgenen inden du går i gang med det du skal, og du kan lytte til den i løbet af dagen for at centrere dig og holde fokus på det du har besluttet dig for.

Alt for ofte springer vi på hovedet ud i dagen uden at have besluttet os for hvad vi gerne vil have at den skal bringe os, og før vi ved af det, løber vi rundt i hamsterhjulet – og måske ikke engang vores eget. Ved lige at bruge 10 minutter på at sætte dig ned og fokusere på det du gerne vil, tager du styringen og får nemmere ved at tilrettelægge din dag som du gerne vil have den. Og skulle du i løbet af dagen opdage at du alligevel er havnet i hamsterhjulet, så kan du som sagt sætte dig ned og blive guidet igennem Dagens Fokus igen.

Normalpris: 0 kr. (fås ved tilmelding til mit nyhedsbrev og ligger på YouTube. Her får du den med til download.

14 guidede meditationer til en lettere hverdag

Bliv guidet til at sove bedre, slappe af, få en god morgen, holde fokus, manifestere et lettere liv og få vejledning fra din krop og sjæl.

Lydfilerne kan downloades til din mobil, tablet eller computer straks efter køb. (Der er også links du kan afspille dem fra direkte, hvis du ikke har lyst til at downloade dem.)

Værdi: 467 kr.

Få dem alle nu for kun 199 kr.